I've Been Tagged-From Mun

Tuesday, February 17, 2009

I've been tagged..tagged yang kedua saya buat.Tagged kali ini agak menarik..The first tagged menguji samada betulkah saya mengenal diri sendiri dan tagged kali ini menguji sejauh mana saya betul2 'mengaplikasikan' konsep ukhwah dengan kawan2 saya...

Rules and regulation (copy daripada mun..okey mun harap mun puas ati =p) :-

-Do not copy answer.
-The tag question must be 100% the same.
-Tag people BEFORE doing tag.
-Tag 9 person okey.

nak tag sape ea:-
1. mun -BITS, UTeM
2. sakinah norkhair -KMM, USIM
3. syarzielah -KMM,USIM
4. nurul -UTeM,UMP
5. watib -BITS,UTeM
6. Qatr Nada -KMM,UMS
7. Anis -KISAS, Universiti of Toyama
8. Ain-KISAS,UPSI
9. Aisyah Che Yahya -KISAS, University of Nottingham

1.How do you know 1?
I adalah klasmate saya di utem,..tapi mula2 saya tak pernah 'recognize' yang dia adalah klasmate saya.Perkenalan kami bermula ketika kami hendak menyertai satu kem.Kami berjumpa di kawasan rumah kedai(hostel siswi UTeM) ketika menunggu dan persahabatan kami bermula...

2.What would you did if you never meet 2?
She is one of my most trusted friend. Kalau dia takde, saya takde kawan untuk mengadu kisah sedih. Antara kata2nya yang saya masih ingat hingga kini,(ketika itu saya bercerita tentang kisah hidup saya.."Moli janganlah sedih..anggap je abah kita macam abah moli gak..(owh, i am always pray for ur dad also, kinah..)

3. What would y0u do if 3 and 4 dated you?
3 dan 4 adalah sahabat yang amat rapat dengan saya. So, saya sangat gembira bila dapat 'date' dengan mereka...Saya paling suka ajak keluar makan

4. Would 5 and 6 make a good couple
I dont think so...5 dan 6 tak pernah berkenalan...

5. Do you think 7 is attractive?
Wow, really really really attractive! She is really georgeous!

6. Do you know anything about 8's family?
kakak ain pon exkisas gak..da kawen...

7. Tell me something about 9?
Sangat peramah,baik hati and happy-go-lucky...(misz u so much aisyah..)

8.What language does 2 speak?
Malay of course..But she also good in speaking English..and arabic tu...i'm not sure if she knows french...=p

9.Who is 3 going out with?
with her fren lah..sape lagi...

10.How old is number 4?
will turn into 22 this march

11.5?
23 this february

12. Who is 6's favourite singer?
Not sure..maybe kumpulan nasyid qatrunnada kot...=p(alamak kak long, taaruf fail)

13. 7?
Artis ker..?ntah lah..myb she admiring japan's singer...hu2

14. Is 8 single?
I don't think so..=p

15. What's 9 last name?
Che Yahya

16. Would you consider being in a relationship with 1?
Yeah..sahabat dunia akhirat..ukhwah fillah abadan abada

17. Which school does 2 go to?
Sekolah Menengah Islam Hidayah

18. What do like about no 3?
Very soft-spoken..and always be there when i need her...




2 comments:

CaHaYa YaNG BeRsiNaR said...

Moly bukan kawan tapi SAHABAT buat saye..mmg tak sangka saya layak mendapat seorang TEMAN yang sangat baik sepertinya..dia terima kita seadanya..Kalau nak cari kawan, sapa2 pn boleh, tapi kalau nak cari SAHABAT hanyalah Muzlifah Mohd Noor..

nanami ichijo said...

awww..this post is so sweet! it just shows how well u know ur fren..and mengkantoikan ta'aruf yg xabes2..T_T